• Teken in
 • Ander Artikels

  Hoe om jou testament te wysig
  Sanette Viljoen Jou testament is jou laaste wens aangaande die wyse waarop jou bates bestuur moet word na jou afsterwe. Daar kom egter tye wat jy graag jou testament wil verander. Jy kan byvoorbeeld ʼn kind kry en wil hom/haar graag in jou testament insluit. Jy mag dalk meer bates bekom het en wil heroorweeg  ... Lees meer
  Nuwe bepaling oor rentevry lenings aan ʼn trust
  Sanette Viljoen In die verlede het heelwat  mense van hulle bates geskuif na ʼn familietrust en die vervreemding gefinansier met ʼn rentevry lening in hul eie naam.  Daar is egter nou belastingwysigings wat ongunstige belastinggevolge vir daardie persone sal inhou ten opsigte van hierdie rentevry lenings. ʼn Nuwe artikel 7C is in die Inkomstebelastingwet (Wet  ... Lees meer
  Finale waarskuwing vir eerste sonde? Tree só op
  Gibbs du Toit My werkgewer het my onlangs ʼn finale skriftelike waarskuwing vir afwesigheid gegee. Ek voel dat hierdie waarskuwing onredelik is omdat ek gedurende my twee jaar diens nog nooit enige dissiplinêre oortreding by die werkgewer gepleeg het nie. Ek het met die werkgewer gekommunikeer en probeer verduidelik dat my kind siek was en  ... Lees meer
  1 2 3 71
  Top

  Registreer / Register

  Maak toe / Close